Gradska vožnja

Gradsku vožnju možete zakazati pozivom na broj 1533 ili 1500, te putem Vibera na broj +38766 015330. Gradska vožnja se realizuje na teritoriji grada Banjaluka, u krugu od 20 km od centra grada. Modernizovanim dispečerskim centrom i GPS sistemom za satelitsko praćenje automobila u najkraćem roku taksi vozilo će doći po Vas i prevesti Vas na željenu destinaciju. Gradske vožnje se realizuju prema dole navedenom cjenovniku. U toku je popust od 20% na cijenu svake gradske vožnje.

Vangradska vožnja

Vangradsku vožnju možete zakazati pozivom na broj 051 212 214 ili putem email-a na adresu info@patroltaxi.com . U vašem zahtjevu neophodno je navesti pored mjesta gdje želite da vozilo dođe po vas i željenu destinaciju i broj vozila. Cijena vangradske vožnje varira od relacije i broja osoba, te cijenu dostavljamo na upit.

Posebne usluge

Posebne usluge naručite pozivom na broj 051 212 214 ili putem email-a na adresu info@patroltaxi.com

Poslovna putovanja
Uslugu vožnje za potrebe vaših poslovnih putovanja realizujemo prema zahtjevu klijenta. Na raspolaganju su nebrendirana, udobna i dobro opremljena vozila, koja će vaš poslovni put učiniti komfornom pokretnom kancelarijom ili mjestom za odmor i predah između važnih sastanaka. Cijena za ovu uslugu dostupna je na upit.

Grupne vožnje
Patrol taxi nudi i uslugu grupnog prevoza. Za realizaciju ove usluge cjenovnik se dostavlja na upit, jer varira od broja osoba i destinacije. Za grupne vožnje prema potrebi i želji klijenta dostupna su putnička vozila sa 4+1 i 7+1 brojem osoba u vozilu.

Naša lokacija

Dio našeg voznog parka

Flota za vangradske vožnje