Patrol taxi raspolaže naprednim voznim parkom, opremljenim prema savremenim tehnološkim standardima, GPS sistemom za satelitsko praćenje vozila, i dodacima kako bismo osigurali realizaciju usluge prema zahtjevu i očekivanju klijenata.

Vozni park za gradske taxi vožnje broji 33 vozila.
Vozila predviđena za gradske vožnje su automobili marke Toyota Prius i Toyota Prius + sa hibridnim pogonom, koji su savršeni za gradsku vožnju zbog svoje smanjene emisije štetnih gasova.

Vozni park za vangradske vožnje broji 5 vozila.
Vozila predviđena za vangradske vožnje su automobili marke Volkswagen Passat B7 (D segment ili Viša srednja klasa) ta se klasa naziva i business-klasa, budući da je popularna među uspješnim poslovnim ljudima, Volkswagen CC (E segment ili Viša klasa), obuhvaća potpuno razvijene luksuzne automobile, koji udovoljavaju svim zahtjevima putnika, veličinom i luksuzom koji su savršeni za vangradske vožnju i duge kilometraže.
Za prevoz 7 putnika smo obezbjedili Ford Transit Turneo Limited Edition koji je je namjenski predviđen za duge i udobne vožnje sa panoramskim prozorima kako bi putovanja bila komfornija.

Toyota Prius - Hibridni pogon

Vozila predviđena za vangradske vožnje i poslovna putovanja su Ford transit limited edition i 2 nova Passat B7 automobila

Ukoliko sa Vama putuju Vaši mališani, ili kućni ljubimci, Patrol taxi brine o svemu.

djecja
ZOO-taxi-velika