O nama

O nama

Preduzeće Joker d.o.o. u oblasti usluga javnog prevoza posluje od 2000. godine. Sa svojom prepoznatljivom službom Patrol taxi nalazi se na vodećoj poziciji među taksi prevoznicima u gradu Banjaluci. Pored taksi usluga naša kompanija nudi i druge usluge javnog prevoza koje su skrojene upravo prema potrebama naših korisnika.

Modernizacija poslovanja
Pored modernizovanog voznog parka kojim u 2012. godini unapređujemo svoje poslovanje, uvodi se i napredan tehnološki pristup u radu sa klijentima. Novi dispečerski centar obezbjeđuje mnogo bržu i tačniju obradu podataka, kreiranje baze podataka, čime klijenti dobijaju neophodnu pažnju, a time bržu i kvalitetniju uslugu. Sva vozila su opremljena GPS – sistemom za satelitsko praćenje vozila, što omogućava realizaciju usluge u najkraćem roku.

Tim
Naš tim čine profesionalni, visoko obučeni, uniformisani vozači, koji će se pobrinuti da vožnja Patrol taxi-em bude ugodna, a usluga kvalitetna i efikasna. Oni su naša snaga i naše lice, i na njih smo izuzetno ponosni.

Cilj
Naš cilj je da i dalje pružamo najbolju uslugu, da vam budemo podrška u vašim dnevnim privatnim ili poslovnim aktivnostima, da vam pomognemo da se lako, brzo i sigurno prevezete na željenu destinaciju.

Usluge

  • Gradska vožnja
  • Vangradska vožnja
  • Posebne usluge
  • Dodatne pogodnosti

Detaljnije

Naručivanje

- Pozivom na broj 1533

- Viber

- Online booking

Cjenovnik

Cjenovnik naših usluga

Detaljnije
Detaljnije

Naša vozila

Patrol taxi raspolaže naprednim voznim parkom, opremljenim prema savremenim tehnološkim standardima, GPS sistemom za satelitsko praćenje vozila, i dodacima kako bismo osigurali realizaciju usluge prema zahtjevu i očekivanju klijenata.

Nagrada za Patrol Taxi

Priznanje za kvalitet na INTERNACIONALNOM nivou za PATROL taxi!!!

 

BANJALUKA – Firma “Patrol taxi” iz Banjaluke dobila je prestižnu nagradu za kvalitet usluga na Samitu kvaliteta, održanom krajem maja u Njujorku.

Internacionalnu nagradu za uspjeh, profesionalnost i prestiž u svijetu biznisa u zlatnoj kategoriji, Borisu Tomiću, direktoru “Patrol taxija”, uručio je Hose E. Prieto, predsjednik BID grupe.

Nagrada je dodijeljena 26. maja na gala-večeri organizovanoj na Menhetnu, u hotelu “Marriott Marquis”.

Na dodjeli je bilo prisutno 250 zvanica iz 60 zemalja svijeta – predstavnici diplomatskog kora, ambasadori, predstavnici EU, te brojni drugi zvaničnici. Nakon dodjele upriličena je prezentacija firme.

Prestižnu nagradu “Patrol taxi” je dobio zahvaljujući prijedlogu od strane delegata iz EU koji povremeno dolaze u BiH, a koji koriste usluge prevoza ove firme na teritoriji cijele BiH, kao i regiona.

Glasali su eksperti iz 86 zemalja, iz različitih oblasti, i to na osnovu iskustava onih koji su koristili uslugu.

 

“Grad treba da bude ponosan i da pruži priliku da se takva firma razvija i dalje, da se obezbijedi povoljno tlo za unapređivanje usluge javnog prevoza građana, jer je on u svim zemljama ogledalo grada”

 

Prenosimo Vam fotografije sa dodjele nagrada

5B4A20375B4A2041

 

 

FLO_0701

 

 

MIG_0801

“Naš cilj je da i dalje pružamo najbolju uslugu, da putnicima budemo podrška u dnevnim privatnim ili poslovnim aktivnostima, da putnicima pomognemo da se lako, brzo i sigurno prevezu na željenu destinaciju”

Zahvaljujemo se svim putnicima i poslovnim partnerima na ukazanom povjerenju i podršci.

Naša lokacija